A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 

Bélyegív rövid leírása

Bruttó ár Darabszám

A 375,660 pályaszmú gőzmozdony aktív korszaka egyedi bélyegíven
Egy 1982-ben készült diakép lett megörökítve ezen az egyedi, sorszámozott bélyegen. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Mozgásban a 375,660 Ábrók Miklós akvarelljén
A vasúti körökben igazi művész legenda, a fotorealisztikus alkotás mestere, Ábrók Miklós gyönyörű képe a mozgásban lévő 375,660 pályaszámú gőzmozdonyról került megörökítésre ezen a csodaszép bélyegíven. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

A 460 026 Szöcske Ábrók Miklós képén
A Ganz-MÁVAG nagy erejű villamos tolatómozdonya halad a miskolci Szinva deltán át az Ábrók Miklós látványos akvarelljéből készült bélyegíven. Rendkívüli kidolgozású növényzet, fényképszerű járműábrázolás jellemzi a képet. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

AM Denmark kombinált tisztító spré
Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

A „befűtött” 520,075 gőzmozdony
Ezen a bélyegíven a Hatvanban tárolt 520,075 pályaszámú gőzmozdony átadási ünnepségének egyik jellegzetes pillanata lett megörökítve, a gőzmozdony füstölgő kéményének élményével. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Hóban szunnyadó 520,075 gőzös
A külső felújításon átesett 520,075 pályaszámú gőzmozdony a tél csendjében tölti örök pihenőjét Hegyi Gábor hangulatos fényképéből készült bélyegíven. Egy nagy méretű díszképet és hat darab, belföldi postai forgalomra alkalmas bélyeget tartalmaz az ív.

2000 Ft

Falra akasztható egyszerű keret a bélyegek méretében
Farostlemez hátlappal rendelkező, üveg előlappal szerelt keret a bélyegek elegáns fali elhelyezéséhez. A dekorációs céllal vásárolt bélyegívekhez kiváló kiegészítő.

500 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Személyes átvétel email egyeztetést követően
Előreutalás a vételár beérkezését követő MPL postai szállítással
Postai utánvét 1.500 forint postaköltség fizetésével a szállításkor a futárnak